Bulgaria Tur = 1 week from now

Hei, Har nå satt meg ned etter en lang stund med tenking. Blogging og meg er ikke 100% sikkert at jeg kommer til og gjøre i fremtiden, men for nå så prøver vi igjen.

  Jeg har vært en uke hjemme i bø i Vesterålen nå på sommerferie, og den 23 juli drar jeg til Bulgaria. det skal bli kos. drar sammen med min lillesøster Helene og min mormor. vi skal være der i en hel uke. selv har jeg aldri vært der før så blir noe nytt for meg. men koselig blir det helt sikkert.  

 

 

3 kommentarer

Benedikte

13.07.2015 kl.19:34

Kos deg i Bulgaria! har selv vært der tre ganger, en gang i sunny beach og to ganger i golden sands :D kjempekoselig plass! IKKE drikk vann fra springen, alltid vann fra flaske. Jeg ble matforgifta sist år der.. Pass på at kjøttet er gjennomstekt. Begynn på idoform en uke før du reiser og ha med imodium (akutt tabelett for mageproblemer) Bare noen praktiske tips for å unngå å bli syk :)

Og angående det med blogging. Jeg har hatt sikkert 20 blogger iløpet av mitt liv (snart 20 år) så jeg har vært på samme spor av tanker som deg om blogging virkelig er noe for meg eller ikke.. Så ikke gi opp :-)

xrandomgirl

14.07.2015 kl.12:53

Benedikte: Takk då masse for alt av tips:) det skal jeg. Altid så koseligt st man har noen som har trorn på en :) ha en fin sommer videre

Benedikte

14.07.2015 kl.13:27

Ingen problemn :)

Skriv en ny kommentar

xrandomgirl

xrandomgirl

20, Bø i Nordland

Hei er ei jente på 20, kommer til og skrive om det som faller meg inn... Er dager jeg i det hele tatt ikke gidder eller har tid til og blogge men skal gjøre mitt beste:P akkuratt nå bor jeg hos min far nede i larvik kommune hvor jeg jobber på verksted, så kan komme et par bilder av jobblivet mitt på bloggen.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits