Pamper yourself ;)

Alt kommer sakte men sikkert på plass igjen. Har klart og bestille et par timer for og klargjøre meg til Syden tur, Torsdagen skal jeg på bytur med mamma, lillesøster, lillebror og meg selv for innkjøp av varer som er viktig og ha med seg. og med takk til en veldig hyggelig jente i kommentar feltet har jeg fått begynt på en huskeliste på hva jeg trenger med meg.  

Fredagen er booket til manikyr  hos havfruens frisør og hudpleie salong for å få neglene mine på styr igjen etter en lang to ukers tid med fals negler trenger jeg en frisk oppussing. sist men ikke minst faktisk det viktigste om jeg ikke tar så alt for feil heller. jeg har endelig fått time for og ordne meg mine berømte briller slik at jeg kan få se ALT......   vel blir en hektisk, men fin uke.

 

 

 

  

 

håper alle dere der ute får en fin sommerferie. og mange gode minner <3

-xoxo

4 kommentarer

Silje S. Lopez

14.07.2015 kl.13:39

Kose deg masse :) ha en super sommerferie :)

xrandomgirl

14.07.2015 kl.13:58

Silje S. Lopez: Takk så masse :) og i like så

Anette

14.07.2015 kl.14:49

Høres ut som en fin uke:)

Ha en riktig fin dag <3

xrandomgirl

14.07.2015 kl.14:51

Anette: Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

xrandomgirl

xrandomgirl

20, Bø i Nordland

Hei er ei jente på 20, kommer til og skrive om det som faller meg inn... Er dager jeg i det hele tatt ikke gidder eller har tid til og blogge men skal gjøre mitt beste:P akkuratt nå bor jeg hos min far nede i larvik kommune hvor jeg jobber på verksted, så kan komme et par bilder av jobblivet mitt på bloggen.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits