Im back again ❤

Hei, alle mine kjære blogg lesere

Disse siste månedene har gått fort, jeg har ikke blogget siden jeg dro til Bulgaria som var i juli månede. Fy skamme meg. Jeg prøvde å slette gamle innlegg for å få en litt ny start på bloggen, men endte med at jeg ble alt for opptatt med jobb, flytting, skole og familie livet mitt. Mye er skjedd siden sist jeg blogget. Jeg har som sakt bodd et år nede i Larvik, å jobbet i en familiebedrift. samtidig som jeg prøvde å ordne opp i eksamen jeg ikke klarte å bestå. Det er en lang historie å for å være ærlig har jeg bestemt meg for å ikke dele den, det er slt for mye personligt og føler ikke det heller er så farlig at dere ikke får vite det. Noen hemmeligheter må man jo ha. Uansett jeg har startet om igjen, går nå 3p som er gennerel studiekompetanse, som noe av dere lestere kanskje vet jeg gjorde for to år siden i trondheim sammen med min x-type, men som sakt har jeg bestemt meg for å ta året på nytt igjen oppe i nord hvor jeg føler meg som hjemme igjen. Er godt å ha fått kommet tilbake. Er flott å få bodd andre steder i landet og få muligheten til å se seg rundt, men jeg har alltid vært en person med skikkelig hjemmlengsel. Så nordland in my .

Ellers er vi i måneden november som vil si jeg har hatt allerede 4 måneder med skole, og har fått flyttet inn i et fantastisk hybelrom hvor jeg deler to bad , kjøkken, gang og felles arena med 7 andre studenter. Litt rart er det også ettersom jeg er en vgs student som 20 åring, men forhåpentligvis får jeg kommet inn på høgskole/universitett til neste år:). Det var en liten oppsummering av mitt liv akkuratt nå. Så håper jeg dere alle får en fin natt videre.

💋-jenta som ikke fikk sove i natt!

3 kommentarer

Nicole Touch

10.11.2015 kl.04:08

flott blogg, med mye inspirasjon. digger bloggen din! btw, så er du veldig pen. ønsker deg en flott dag videre <3 keep up the good work.

Lill ingrid

10.11.2015 kl.05:53

Tusen takk 😄

Miriam ting

10.11.2015 kl.13:35

hair hair for en ny start :D

xrandomgirl

10.11.2015 kl.14:52

Miriam ting: ja ikke sant. Alltid godt :)

Skriv en ny kommentar

xrandomgirl

xrandomgirl

20, Bø i Nordland

Kort fakta om meg <3 -jente obviously. -20 år -Norsk - født og oppvokst i Bø i Vesterålen, men bor nå i Larvik <3 - Kommer til og skrive mest sannsynligvis dialekt på Bloggen, men det er dager jeg tar tak i skinnet mitt og prøver på bokmål (Vet er håplaus ;) ) -instagram, facebook, weheartit, youtube og musikk er det som jeg vil kalle livet <3 <3 <3

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits