Avhengighet av sosiale medier

Dette innlegge skal jeg fortelle litt om de forskjellige sosiale mediaer jeg bruker og hvorfor!

Sosiale medier jeg er hektet på:

1: Instagram📷 (lill_ingrid_95)

2: Weheartit💕

3: Snapchat👻

4: Spotify 🎧

5: Youtube 🎬🎼🎥

6: Blogg.no 💻 (xrandomgirl)

7: Facebook 👩📖

jeg klarer ikke å leve uten dem. Er i alle fall innom hver enkelt av dem rundt 5 ganger om dagen. Bare for å få dagens informasjon flytende rundt i hjernen min. :) er rart og tenke på at noe slikt kan gjør en person så avhengig av mobilen din. Meg delv drar aldri bort uten at mobilen er full ladet og paklet i lommen. Da snakker vi om problemer. De siste to årene har jeg faktisk klart og kunne legge mobilen på border bår vi skal spise middag eller at jeg er i selskap med familien, venner osv. Men før gikk det ikke ant og ha en samtale med meg, fordi min all oppmerksomhet lingret rundt en firkantig rosa, svart eller var det en hvitt mobil? Vel uansett. Det jeg prøver og si er alle disse sidene er fantastiske måter og kommunisere, få inspirasjon, være en del av samfunnet. Men av og til må man bare legge telefonen bort, sette seg ned og kose seg med andre ting også. Foreldempel lese en bok. Derfor tenkte jeg at for dere som vil at jeg skal lage et blogg innlegg hvir jeg fortelle hva keg fjør for og komme meg vekk fra telefonene ett oar timer, det er bra for oss;)

Hva er deres mest brukte app/sosiale side❔❕

Jeg håper dere likte innlegget og st dere er inntressert i mer, vist set er noe dete ønsker jeg skal tå opp på bloggen er jeg villig til å høre.

💋-Xrandomgirl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

xrandomgirl

xrandomgirl

20, Bø i Nordland

Kort fakta om meg <3 -jente obviously. -20 år -Norsk - født og oppvokst i Bø i Vesterålen, men bor nå i Larvik <3 - Kommer til og skrive mest sannsynligvis dialekt på Bloggen, men det er dager jeg tar tak i skinnet mitt og prøver på bokmål (Vet er håplaus ;) ) -instagram, facebook, weheartit, youtube og musikk er det som jeg vil kalle livet <3 <3 <3

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits