er det for tilig å begynne å tenke på jul?

Vet det enda er en stund til jul , men det betyr ikke at jeg ikke sitter og tenker på hva man kan eller hva man vet man ønsker seg. Jeg har alltid slitt med å finne julegaver og det å vite hva man selv ønsker seg. Jeg som 20 åring føler jeg har det meste eller at det er så mye unødvendige ting rundt om kring. I helgen var jeg hjemme i bø, her fikk jeg i oppgave og finne ut minst 5 ting jeg ønsket meg til jul. Jeg kan si en ting og det var at jeg slet mye. Men etter litt tenking og mye vindus shopping har jeg funnet et par ting som kan være greit og ønske seg. Så her er min lille liste på hva jeg synes kan være hyggelig å få i julegave:)

Selv skal jeg ut å allerede se etter julegaver å kjøpe. :)

1-penger

2-gavekort

3-dongeribukse

4-Te

5-Hårklipp time

6-Duftlys

7-Spotify premium

8-undertøy(Bh)

9- Flakslodd

10- skjønnhetsprodukter gennerelt.

💋- Jenta som gleder seg til jul.

3 kommentarer

Miriam ting

13.11.2015 kl.09:55

Alltid vert imot å begynne så tidlig før. Men i år er jeg helt med på det :p

xrandomgirl

13.11.2015 kl.13:42

Miriam ting: ser den:) var slik før, men nå som jeg er eldre føler jeg stresset på og finne noe bra til de jeg er glad i:)

Miriam ting

15.11.2015 kl.07:43

Ja absolutt, slik at det ikke blir noe i siste liten gave :/

Skriv en ny kommentar

xrandomgirl

xrandomgirl

21, Bø i Nordland

Kort fakta om meg <3 -jente obviously. -20 år -Norsk - født og oppvokst i Bø i Vesterålen, men bor nå i Narvik <3 - Kommer til og skrive mest sannsynligvis dialekt på Bloggen, men det er dager jeg tar tak i skinnet mitt og prøver på bokmål (Vet er håplaus ;) ) -instagram, facebook, weheartit, youtube og musikk er det som jeg vil kalle livet <3 <3 <3

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits